Min dagbog

 

Søndag d. 30. marts 2003. 

Så er al føs´dags halløjet ovre! Pyh ha det har også godt nok været en hård omgang. Faster Jane og Kusine Laura kørte mor og mig til vagt lægen i går aftes...mit mellemørebetændelse var startet på ny... hvis da det var slut. Sidste søndag var vi også ved vagtlægen hvor han gav os noget penicillin (FØJ) Nu får jeg en anden slags, det går lidt bedre med at få det ned.

Nå, men i hvert fald så vil jeg sige tusind tak for alle mine dejlige pakker. (papiret var bedst hvis i spørger mig - indtil de alle blev pakket op så jeg rigtig kunne se hvad det var)

Fredag d. 28. marts 2003.                   

Jubiiii....I dag er det min fødselsdag, HURRA HURRA HURRA..... Far har taget fri fra arbejde for at fejre mig, så vi har været på McDonalds. Jeg fik mit helt eget "Happy Meal", men det blev vist mest bare kastet rundt. Jeg har fået en smart scooter/cykel af mor og far, og så tror jeg at jeg får flere pakker i løbet af weekenden, for der kommer heeeele den pukkelryggede. 

 

Fredag d. 28. februar 2003.

Nu er der kun en hel måned til min allerførste fødselsdag, uhh hvor jeg glæder mig (måske er det vist mor der glæder sig mest). Jeg vandrer rundt i hele hytten nu, jeg er blevet rigtig god til det der med at gå, jeg kan endda småløbe lidt! Jeg har fået rigtige sko nu så jeg kan komme udenfor at gå, men det har måttet vente lidt da jeg lige har haft mellemørebetændelse..... FØJ. Allerede dagen efter at jeg var startet på penicillin havde jeg det meget bedre....heldigvis. Mor og far var allerede ved at være godt trætte begge to.

Far har lige holdt ferie så vi har rigtigt hygget, men nu er han startet på arbejde igen så nu er det altså bare mig og mor der trisser rundt herhjemme.  

Mandag d. 2. februar 2003.

Der er gået alt for lang tid siden mor har skrevet, og der er sket så meget. Jeg har taget mine første skridt! Det gjorde jeg på fætter Simons fødselsdag, og jeg er nu oppe på ca. en meter! Vi har også holdt jul, og mor siger at jeg klarede det flot! Sikke mange pakker jeg fik!    

Torsdag d. 21. november 2002.

Der er så meget fart på mig lige for tiden. Jeg kravler bare derudad. Mor siger AVV og NEJ og DET MÅ DU IKKE hele tiden, men det meste af tiden lader jeg bare som om jeg ikke hører det for ellers "opdager" jeg jo ikke noget, vel!!! Jeg er også begyndt at rejse mig op ad ting nu, og har desuden fået min første bule i panden (mor siger at dem kommer der mange flere af, men det håber jeg ikke).

SPén har været her idag for at lave BOEL-prøve på mig. Hun brugte enormt lang tid på at forklare hvor lang tid det kunne tage og at det ikke var noget at bekymre sig for, så jeg tænkte at jeg lige skulle vise hende........ca. et par minutter tog det!!!!! Med flot resultat. Hun sagde til mor at jeg skeler lidt på venstre øje, og det har mor vist også nok sagt til far, men han siger at mor pylre for meget, men nu siger SPén det også så må far jo give mor ret...ikke sandt.

Åhhh ja jeg vejer nu 8,3 kg. og er 75 cm. lang. Vægten ligger ved den lave kurve, mens mit hovedmål og min længde følges pænt ad den høje. Det er fordi jeg er så aktiv at mit mad slet ikke når at "sætte" sig....

 

Søndag d. 10. november 2002.

Joh joh, nu kan jeg komme fremad....Godt nok går det langsomt og det er lidt kluntet men fremad kommer jeg. Jubiiii, pas på her kommer jeg!!!

 

Lørdag d. 9. november 2002.

Så varer det nok ikke længe før jeg suser afsted. Jeg kan lave et kravle "skridt" men så smider jeg mig ned. Jeg kan også selv komme op at sidde nu igen når jeg har moslet rundt.

Mor og far er begyndt at gi` mig altmuligt underligt at spise/tygge på! Og så når jeg tager selv tager de det fra mig igen, hmmm de er ikke til at blive kloge på!!

 

Tirsdag d. 22. oktober 2002

Nu har jeg sagt til mor at hun skal skrive i min dagbog (hun er lidt langsom). Jeg er begyndt at "prøve" på at kravle nu. Jeg kommer op på alle fire og der står jeg så og rokker! Sidde selv det har jeg kunnet i en måneds tid nu.

Så er jeg jo også begyndt at få rugbrød med leverpostej til middag nu, det kan lige gå an, men så er det altså heller ikke bedre!

 

Torsdag d. 10. oktober 2002

Jeg har holdt mor vågen i nat, fordi det gjorde rigtigt ondt i mine snart bisser. Jeg er nemlig allerede ved at få min tand nummer to i undermunden. Så far stod op med mig i morges så mor lige kunne få en times powernapping!

 

Tirsdag d. 8. oktober 2002

Nu er min tand ved at komme godt igennem. Den 3 oktober opdagede mor & far at jeg var ved at få en tand. Så nu kan jeg blive fuldgyldigt medlem af "Bisseklubben". (Findes der sådan en?)

Jeg var til babysvømning i går og jeg dykkede for første gang!!!!!! Er jeg ikke bare dygtig? Det synes mor i hvert fald, hver gang jeg kom op til overfladen igen var hun slet ikke til at styre.......lidt ligesom når Bailey gør noget rigtigt!

 

Mandag d. 30. september 2002

I dag tog Mor mig med til doktormanden........han sagde, som Mor & Far også troede, at det var tre-dages feber jeg har. Jeg har nemlig fået et "pænt" udslæt på kroppen, men det genere mig ikke! Han sagde også at der ikke var noget at gøre ved det andet end det vi allerede gør.

 

Lørdag d. 28. september 2002

Jubiiiii, i dag har jeg haft et halvsårs fødselsdag! Godt nok har der ikke været så meget at råbe hurra for da mor og jeg stadig er syge. ØØØV. Det er helt utroligt at jeg allerede har boet her hos Mor & Far i et halvt år, hvor længe mon de vil have mig boende? Her er nemlig ret rart at være så jeg tror altså at jeg bliver!

 

Torsdag d. 26. september 2002

Nu er jeg blevet syg!!! Mor er også men ikke så galt som mig. De siger at jeg skal have hostesaft og saltvandsdråber, men jeg ved nu ikke rigtigt. Jeg er snottet og hoster rigtig meget, men hvis jeg skal ha` hostesaft og dråber hvorfor skal mor så ikke?

Bailey og jeg er ved at blive rigtig gode venner, men han må ikke tage mit legetøj, så bliver mor sur på ham. Ind i mellem sniger han sig op til mig på mit tæppe og så jager mor ham væk igen, hvorfor ved jeg ikke for det er da smadder hyggeligt at ligge to dernede.

 

Mandag d. 23. september 2002

Det er ALT for lang tid siden at mor har skrevet, men hun siger at hun har haft travlt. Der er sket mange ting siden sidst, men noget helt stort er at jeg kan sidde op nu (næsten helt for mig selv). Det er noget ganske nyt.

Jeg spiser kartoffelmos og gulerodsmos om aftenen, og til middag får jeg grød. Altså når jeg vil spise noget. Jeg spiser stadig ved mor, en 3-4 minutter så er jeg altså mæt....Det må være fløde der kommer ud!!!! Det bedste er at jeg får dessert bagefter min aftensmad, frugtmos som jeg er helt vild med. Det er lige meget hvilken slags, det er bare GUF.

Jeg har været til babysvømning i dag, det var anden gang. Vi har leget sanglege i vandet i dag, og det var bare skægt. Det er altså bare supert at starte ugen med en tur i badeland!

Som I alle jo nok kan se har vi jo fået Bailey, altså hunden. Han er lidt vild, men også lidt sjov at se på. Mon han skal blive ved med at bo hos os?

 

Fredag d. 26. juli 2002

For fjerde aften i træk har jeg nu fået kartoffelmos (nærmere kartoffelgrød) og det kan jeg bare godt lide. Godt nok kommer meget af det ud igen, da jeg ikke lige har fundet teknikken med at holde det hele inde i munden endnu, men jeg er mægtig god til at åbne munden når skeen kommer!!!! 

I øvrigt er jeg begyndt at drikke vand af et glas, når jeg får mos det er bare supert.

 

Torsdag d. 18. juli 2002

Så har jeg været i mødregruppe igen, hvor jeg er blevet målt og vejet!. Jeg vejer nu 7100 g. og måler 68 cm. så jeg er faktisk ret stor nu. 

Desuden er jeg oppe på 200 ml. vælling nu og sover lidt bedre om natten. 

SP'en sagde at far skulle stå op om natten i stedet for mor (så jeg ikke kunne få noget at spise hele tiden) så jeg er jo blevet tvunget til at sove lidt længere....det kunne jeg jo ligeså godt gøre da jeg jo ikke fik noget mad!!!! 

Vi har været i Sæby og besøge Faster og onkel og Farfar på campingpladsen, og så var jeg på stranden for første gang. Det var sørme et stort badekar, og jeg var glad for at mor ikke tog mig med ud i vandet.......

 

Torsdag d. 11. juli 2002

Så er jeg begyndt at få vælling sån´ lidt tys tys da jeg jo ikke er fire måneder endnu. Jeg kan spise omkring 100 ml. om aftenen, og mor håber på at det vil få mig til at sove lidt bedre om natten. Jeg syntes altså det er meget hyggeligt at være vågen om natten!!!

 

Mandag d. 1. juli 2002

I går var så den store dag, og det gik bare fint. Jeg faldt i søvn da kirkeorglet begyndte, men jeg vågnede brat op da præstedamen kom vand i håret på mig!!!!! Resten af dagen var ren hygge. Jeg lod alle holde mig til et billede, men så ville jeg altså også gerne være ved mor igen. Da alle gæsterne var gået tog mor, far og mig selv ind med Line til toget (mors veninde fra København). Vi to kom ellers så godt ud af det, mor & far har vist nok tilbudt hende at komme og være ung pige i huset, men jeg vil nu helst at det bare er mor & far der skal passe på mig. 

I dag var altså bare mega træls!!!!!Vi skulle helt vildt tidligt op for at komme ind til doktoren, og så lod mor & far hende stikke i mig...2 GANGE... så jeg har været lidt ked af det og lidt skidtmas i dag. Jeg livede da godt nok op til lidt hygge og lidt leg i eftermiddags, men fik et tilbagefald. Lad os håbe det bliver bedre i morgen....

 

Torsdag d. 27. juni 2002

Jeps, så er jeg jo allerede blevet tre måneder gammel. På søndag den 30 juni skal jeg døbes, og så kommer hele min familie, det glæder jeg mig til. 

Kusine Louise er her på besøg lige nu, hun hjælper mor med at holde styr på mig, nu når far er på koloni. Han kommer heldigvis snart hjem igen, for det er så underligt at Kusine Louise ligger på fars plads når jeg vågner om morgenen.Søndag d. 16. juni 2002


Jeg er nu blevet 11 uger og 3 dage gammel. I dag har jeg rullet fra ryggen og om på maven op til flere gange. Hver gang jeg gjorde det, kom mor rendende og roste mig (jeg ved ikke om det er gået op for hende at jeg ikke er nogen hund). På et tidspunkt troede mor og far at jeg var ved at gå i selvsving da jeg rullede af mit Peter Plys tæppe. Jeg har bare et mindre problem; jeg kan ikke rigtig komme tilbage på ryggen igen af mig selv, men det stopper mig ikke for så må mor eller far bare komme og "redde" mig (så jeg kan drille dem ved at gøre det endnu engang).

 

Tirsdag d. 11. juni 2002

I går var sundhedsplejersken her sammen med to andre babyer og deres mødre! Jeg blev målt og vejet og jeg er nu 64 cm lang og vejer6,4 kg. Så nu vokser jeg knap så hurtigt mere! Mor siger at det er bare helt fint for hun kan slet ikke følge med, og jeg vokser alt for hurtig ud af mit fine tøj!!!! 

Sp´en sagde at jeg var en dygtig dreng men det vidste vi vel alle i forvejen!!!

 

Torsdag d. 6. juni 2002

10 uger gammel og allerede stjerne!!!!! 

Jeg er slet ikke til at holde i ro mere, og mit aktivitetsstativ skal snart have hjul på.

 

Torsdag d. 30. maj 2002

I dag er jeg blevet 9 uger gammel, tiden flyver jo bare af sted!. 

Jeg er faktisk blevet ret god til at sove om natten nu. Jeg bliver puttet mellem 19-20, nogle gange gider jeg dog ikke, og mor "hiver" mig op for at blive fodret af til natten 23-23.30. Så vågner jeg som regel først mellem kl. 04-05, men indimellem smutter det altså og jeg "kommer til" at vågne noget før. Det er nemlig så hyggeligt, fordi når jeg vågner får jeg "lov" til at komme over i den store seng. DET ER BARE SAGEN !!!!

 

Lørdag d. 25. maj 2002

I dag har jeg været med til mit første karneval, jeg var godt nok ikke klædt ud, men så på alle de fine mennesker inde i gaderne. Vi gad bare ikke at stå stille og kigge på dem alle sammen, så vi gik i Salling for at få noget at spise...

 

Torsdag d. 23. maj 2002

I dag er jeg blevet 8 uger gammel. Der er sket utrolig meget med mig på så kort tid, så mor og far næsten ikke kan følge med. 

Jeg "snakker" meget nu og det trætter ligeledes så jeg bliver også hurtig træt. Det er dog ikke ensbetydende med at jeg sover!! Jeg "snakker" med drengen i spejlet, når jeg ligger på mit Peter Plys tæppe, han er sød, men han skriger igen af mig når jeg skriger til ham!

 

Tirsdag d. 21. maj 2002

I dag har jeg rullet fra maven og om på ryggen af mig selv..... jeg prøvede at gøre det to gange meeeen det var alt for hårdt.

 

Onsdag d. 15. maj 2002

Hej Alle sammen!! Når klokken slår 01:05 i nat, så er jeg altså 7 uger gammel... Er det ikke bare helt utroligt hvor tiden flyver af sted? 

Jeg vejer over 6 kg nu, og er ret så lang, så jeg er blevet lidt tung at gå rundt med, og jeg ææææælsker at bliver gået rundt med!!!!

 

Onsdag, 8 maj 2002

Nu har jeg været til 5 ugers undersøgelse den 7/5-2002, og jeg er bare i fin stand (men det ved vi jo godt i forvejen). Moster Mie var med inde hos lægen så kunne hun jo se hvor eksemplarisk jeg opfører mig når jeg er nogen steder. 

Jeg har skam også været med til fætter Mikkels konfirmation den 5 maj, men jeg kunne altså bare ikke komme med ned i gymnastiksalen med de andre (ØØØVVVV) det er jeg lidt for lille til endnu. 

Nu har Far fri i et par dage og vi skal rigtig hygge (om morgenen)!!!!!

 

Fredag d. 3. maj 2002

Vi har lige haft besøg af sundhedsplejersken. Hun siger at jeg vokser fint, og at det ser ud til at mor og far har fået mere styr på mine måltider. Jeg vejer nu 5700 gram og måler 60,5 cm.

 

Fredag d. 26. april 2002

Nu er det blevet St. bededag og far har nu endelig fri igen. Han startede på arbejde i onsdags og det kunne jeg bestemt ikke lide. Jeg vil meget hellere at han er hjemme ved mor og mig, men det går ikke (det siger mor i hvert fald til mig)