Filips fødselsdag - d. 28. marts 2002

Hej med jer alle.

Mit navn er Filip og jeg er født!

Engang da det var meget tidlig om morgenen, ca. kl. halv seks, tissede min mor lidt i sengen. Hun vækkede min far selv om han slet ikke skulle på arbejde endnu. Det var fordi hun ville ud på fødegangen (det er der hvor jeg kom ud). Der sagde de, at jeg havde lavet pølser i det der vand der, så min mor og far måtte ikke køre igen.

Jeg tror, at jordemoderen blev sur over det med pølserne, for hun stak mig i hovedet!! ...0g ikke nok med det, så blev jeg tvunget til at høre på sådan noget bipperi hele dagen. Min mor ville sådan set gerne have mig ud, for hun kaldte hele tiden på mig og de andre derude ville også gerne have mig ud, så de prøvede at lokke mig ud med sådan nogle hvide bolcher. De smagte ikke særlig gode!

Senere stak de min mor i hånden med en nål, hvorfor ved jeg ikke (måske havde hun også lavet pølser). Nå, men lige pludselig begyndte min mor at skubbe mig ud. Det var lige før jeg begyndte at græde, for hun skreg sk... højt, og der var det så jeg blev lidt forvirret, for da jeg havde besluttet mig for at kigge forbi en tur, begyndte min mor pludselig at råbe, at nu ville hun f..... hjem. Det syntes min far så lige det var en dårlig idé, og hun blev da også tilsidst.

Jamen, som i ved blev jeg jo så født alligevel.

Venlig hilsen
Filip Sandager LarsenFilip
Her jeg stadig inde i mors mave. Det er på terminsdagen den 24. marts 2002.


Mor og far troede at jeg kom ud til dem, men jeg ombestemte mig.Så kom jeg endelig til verden. Den 28. marts 2002 kl. 01.05.


Mor og far nyder mig.


Far giver mig mit allerførste sæt tøj på.


Hjæælp.....hvad har I gang i?


Så kom jeg endelig over til min mor igen.


Ja, her har I mig så.


Min oldemor kom lige ud for at se 
hvad jeg var for en størrelse.